GASTENBOEK
Schrijf een nieuw bericht

1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ]
Viola
Geplaatst op: 30-05-2007 12:37
Beste Funners,

Ik heb weer een geweldig weekend gehad.Er is weer een fantastische prestatie neergezet. Wilde eigelijk iets leuks en origineels gaan schrijven maar heb net de ervaringen van de anderen funners gelezen en er valt eiegenlijk niets meer te zeggen. Alles wat gezegd moet worden is eigenlijk al gezegd. Wil er aan toevoegen dat het fantastisch is dit jaar. En dat niemand er zonder hulp van een ander vanuit parijs in r'dam zou zijn gekomen.Je hebt elkaar allemaal nodig zonder chauffeurs kom je er niet zonder catering geen eten zonder fietsers heb je geen route zonder lopers geen run zonder captain en hulp geen overzicht. Dus wat mij aangaat iedereen is net goed nodig en daarvoor allemaal bedankt!!!!
Nog even dit: doordat het voor mij een extra bijzonder jaar is met'een kleintje in mn buik heb ik wel wat hulp nodig gehad met tillen n sjouwen.Iedereen is echt hartstikke behulpzaam enlief voor me geweest. ( is niet makkelijk voor me om iets uit handen te geven)
Maar allemaal bedankt daarvoor. Tot 15 juni soweizo en volgend jaar wordt nog een vraagteken
al zal ik graag willen maar wel fietsen dan.

wietse
Geplaatst op: 29-05-2007 23:13
Lieve allemaal,
Ik heb nog maar 1 woord over voor de geweldige ervarin
WAANZINNIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bedankt allemaal voor deze topervaring,

Wietse
van Roparun 2007
Pieta
Geplaatst op: 29-05-2007 23:04
Ha lieve funners

Menigmaal met oogjes op sap genoten van alle supermomenten. Gelachen, geslapen (ja echt...rechtop zittend, ik wist niet dat ik dat kon), gefeest, gegeten(heeeeeerlijk rijst met pastasaus, en brood met HAGELSLAG), geongen, gejumpt (ik blijf oefenen Ian!)getwijfeld (wat ik nou weer aan moest...)gelopen, gezien dat dat iedereen zich super inzette voor het team, gezien dat iedereen af en toe enorm af moest zien om zich door het slaapgebrek heen te worstelen....ge ge ge...
Kortom, gewoon SUPERbedankt allemaal!
Liefs,
Pieta

Michel
Geplaatst op: 29-05-2007 22:10
Wat een enorm gaaf weekend met een geweldig team!!! Heb nog nooit zo lang, zo veel en zo hard kunnen lopen met zoveel enthousiaste mensen. We hebben met het hele team een geweldige prestatie neergezet!!!
tineke
Geplaatst op: 29-05-2007 21:40
Ha lieve funners,
WAT HEB IK GENOTEN!!!!! Het was in een woord geweldig. Weinig geslapen dat dan weer wel, maar veel gelachen, gezien en genoten.Alleen het startterrein was al een happening.En dan onderweg,verschrikkelijk donker,af en toe een buitje en soms wat mistflarden, best spannend allemaal. Pieta nog een lekke band in dat donkere bos!Ik maar roepen dat donkere gat in .... "Pieta ben je daar?"Tot ik eindelijk vanuit de verte hoorde.... "Ja ik kom eraan"!En dan die band plakken.... Lotte die in een hele diepe plas stapte.... En wat een feest was dat in Zele ( waar we door de plaatselijke brandweer werden schoongepoetst)en in Ossendrecht kwam je ogen te kort, maar ook in andere plaatsen werden we leuk onthaald en alles bij elkaar viel het weer toch nog mee. Ondanks de tegenslag met Christian hebben we het met elkaar toch gefikst. En dan terug in Ambacht nog een feestelijk onthaal bij DDoubleA door de thuisploeg.Ik kan wel blijven schrijven. Ik vond het zo GAAAAAAF! Nogmaals.....allemaal een dikke kus voor deze machtige ervaring!
Groetjes Tineke

Tamara
Geplaatst op: 29-05-2007 13:39
Hey beste Funners!!!!

Weer helemaal bijgekomen allemaal??
Ik heb t klokje rond geslapen hoor! Heeeeerlijk!
Ik vond Roparun 2007 echt super
, echt een geweldig team!
Geen gezeur en klaar staan voor elkaar, that's the spirit!!!
Allemaal super bedankt!!
En Arie...graag gedaan hoor, geen probleem

liefs Tamara

FRAUKE
Geplaatst op: 29-05-2007 13:32
IN ÉÉN woord FANTASTISCH!!! Ik heb van begin tot eind genoten van alle ervaringen, mafkezen en doorzetters! Het was een superteam met alleen maar kanjers! Ik denk dat het hele team met veel plezier en voldoeing aan deze fantastische run terug kan denken! In 2008 ben ik er zeker weer bij, wie weet als loper (heb het al een beetje kunnen ervaren)

Natuurlijk bij deze ook meteen de supporters bedankt! Ook dankzij jullie enthousiasme en hulk hebben we het kunnen volbrengen!

Alle foto's van de roparun kunnen naar mij worden gemaild dan zet ik ze allemaal op de website!! fraukeritskes@hotmail.com

OP NAAR 2008!!!!!!


sportieve kus voor iedereen!!!

Miranda
Geplaatst op: 29-05-2007 12:56
HeeY Team Fun 4 Life ,

Wij stonden Maandag bij de finich om jullie binnen te halen , wat een prestatie !

Niet iedereen heeft ons gezien , we stonden de andere team's klappend binnen te halen totdat Charissa Ooopppaaa zat te roepen ! Ik zo neehh joh Opa is der nog niet en ja hoor ze had gelijk ze stonden aan de overkant van ons , te wachten tot jullie binnen kwamen !

We hebben nog wat foto's gemaakt , hoop dat ze gelukt zijn !
Nou nu lekker uitrusten van het harde werk
en op naar 2008 !!!

Groetjes X-jes Gerard , Miranda & Charissa

Arie
Geplaatst op: 29-05-2007 10:38
Héé, fun4live (ers), wat een waanzinnig gave tocht om naar terug te kijken! Eerst de tegenvaller vooraf (Ruud kart aanrijding, Michel L. kon als reserve in actie), de aanmelding van de meer dan welkome 2e chauffeur op de catering bus (nog meer familiebanden > Cor de vader van Erno), de kleine dingetjes (van margarine vergeten > bij benzinepomp gekocht tot lekke band > effe plakken) en de grotere pech onderweg ( Christian een been blessure > dat los je samen op!) heeft het team heel hard gewerkt en met veel creativiteit de problemen aangepakt en opgelost. Geen risico's genomen en er sportief voor gegaan. En sommigen zijn diep gegaan, dat was te zien maar niet te horen. Geweldig! Leuke bijeenkomst na afloop, helemaal geregeld door de thuisploeg. Thuisploeg bedankt. En dan lig je in bed en dan denk je stom, stom stom, ben vergeten Tamara en Michel B. te noemen in het rijtje bijzondere taak verschuivingen, ook hiervoor een diepe buiging. Gelukkig won de slaap het heel snel.

Zo, en nu.... Roparun 2008 here we come ??

Rob Eijkelhof
Geplaatst op: 29-05-2007 09:55
Team Fun4Life,

Wederom een fantastische prestatie. Proficiat. Ik heb begrepen dat de omstandigheden loodzwaar waren. Jullie kunnen super trots op jezelf zijn. Ik wens jullie een voospoedig herstel toe. Vergeet ook niet na te genieten. Groet, Rob Eijkelhof

1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ]

Roparun 2018 start over

0dagen
0uur
0minuten
0seconden
Bron: Stichting Roparun www.roparun.nl

Onze sponsors






















Nieuw bericht voor TeamFun4Life
Naam:
Email:
P.S. Je emailadres wordt niet weergegeven in het gastenboek.
Bericht:
Anti spybot vraag: