GASTENBOEK
Schrijf een nieuw bericht

1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10
rob middeljans
Geplaatst op: 04-05-2008 14:39
3 mei 2008. 04.00 uur. De wekker gaat af en ik vraag me af of ik wel van deze wereld ben. Vandaag staat de 2e proefrun op het programma, van Parijs tot Zeele in Belgie. 09.00 uur, we zijn in Parijs en vertrekken om de officiele route te rijden. Het gaat in een moordend tempo, het gaat goed, het gaat geweldig, het is schitterend weer, kortom, het is wederom een geweldige dag...
19.30 uur, Zeele in Belgie, we weten wat we moeten weten iedereen is moe, we gaan terug naar Nederland en ons voorbereiden voor de echte run volgend weekend, gaaf he...

Vrienden van Berkel
Geplaatst op: 25-04-2008 18:56
Beste Roparunners,

Houd alle thuisblijvers op de hoogte via sms van jullie verrichtingen voor en tijdens de Roparun. Vorig jaar hebben we hier zoveel leuke reacties op gehad dat we samen met onze sponsor Telefuture deze dienst voor alle teams beschikbaar maken. Het kost jullie als team helemaal niets!

Lees bijgevoegde de brochure door voor meer informatie. http://www.roparun.nl/phpBB2/viewt
sms@vriendenvanberkel.nl

Groeten TEAM 33
Arie en Tineke
Geplaatst op: 25-04-2008 17:40
Wat leuk zeg zelfs uit Belgie (team 182) een reactie op onze site! Natuurlijk wordt het een onvergetelijke doorkomst in Zele net als vorig jaar.
Woensdag jl de laatse vergaering gehad en wij zijn er (bijna) klaar voor. Nog een paar dingen regelen maar gelukkig hebben we een paar dagen vrij dus dat komt goed.
De flessenactie op obs de Dukdalf vandaag afgesloten met een opbrengst van €266,25!!!! Weet je welniet hoeveel flessen dit zijn. Ook dieetiste Ingrid Brouwer had een collectebus naar haar prakrijk genomen en haar clienten hebben een bedrag van €271,- bijeengebracht. Waanzinnig toch!!!Hoe kunnen we al deze mensen bedanken? Natuurlijk door maandag 12 mei te finishen op de coolsingel.... en we hebben er zin in!
Groetjes Arie en Tineke

Guido Roels
Geplaatst op: 19-04-2008 09:43
Hoi Roparunners, tof dat jullie er ook bij zijn. De Kloddelopers (team 182) wensen jullie heel veel succes en beloven uw team een onvergetelijke, hartverwarmende doortocht in de gemeente .... ZELE !! Tot ziens.

Arie en Tineke
Geplaatst op: 16-04-2008 17:35
Beste Funners,
Hebben wij een stel kanjers in ons team of niet? Wietse, Michel, Bas, Robert, Jeroen en Xander..... Gefeliciteerd met jullie Rotterdamse Marathon!!!!!
Dat beloofd wat met de Pinksteren........!

Peter Nolden
Geplaatst op: 29-03-2008 13:47
Hallo Roparunners!

De Firerunners (team 36) organiseren a.s. donderdagavond 3 april een benefietconcert in Bibelot, Wijnstraat 117 in Dordrecht. Optredens worden verzorgd door de rock-coverband B-Where (regio finalist Zuid-Holland / Zeeland Clash of the Coverbands) en drie regionaal bekende DJ's die lekkere dansmuziek draaien van de 60's tot nu. De toegangskaartjes kosten € 7,50 en zijn tevens loten voor een loterij waarbij een aantal leuke prijzen te winnen zijn, waaronder een overnachting in een design-hotel. De opbrengst komt vrijwel volledig ten goede van de Stichting Roparun.

Iedereen die van een muzikale avond wil genieten is van harte welkom!

Meer informatie is te vinden op: www.firerunners.nl

Sportieve groet,

De Firerunners
nino en frank
Geplaatst op: 25-03-2008 22:24
Beste Roparunners!
Het is bijna weer zover de loop der lopen! Om het goede doel nog wat meer te spekken geven wij als team, de pr8runners (www.pr8runners.nl), een groot feest in De Meern. Er is een benefit concert van “the jam band” (www.jamband.nl), er komt een dj van radio veronica, we hebben een veiling. Kortom een groot feest, we hebben ook voor elkaar gekregen dat de lokatie ons 10% van de drankomzet gesponsord. We zouden graag willen dat er zoveel mogelijk mensen komen en wat is er nu beter dan een feestje ter ere van het goede doel! We hebben jullie hulp hard nodig om zoveel mogelijk geld binnen te halen en het feest een succes te maken, dus jullie zijn allemaal meer dan van harte welkom laat even weten of jullie komen en met hoeveel man Frank@pr8runners.nl ! Entree is gratis! En het feest wordt gehouden in de Azotod (www.azotod.nl) (voor route beschrijving bekijk de site) in De Meern.

Tot dan!

Vriendelijke groet,

Frank Bonekamp en Nino Ribbink
Team de pr8runners!

Eelco Teirlinck
Geplaatst op: 11-03-2008 09:41
Wat een ervaring!!! ik ben nu helemaal enthousiast geworden. jammer van het weer maar daardoor nog meer respect voor de lopers en fietsers.(y)
ben benieuwd naar de foto's !!!
Grtz Eelco

Rob Middeljans
Geplaatst op: 10-03-2008 19:51
Wat een heerlijke dag, in het begin was het even wennen maar dat was zo voorbij. Je krijgt een kick als je je team onderweg ziet, wat een kanjers. Alles klopte, liep naadloos in elkaar over. Ik ben blij nu ook een fun4lifer te zijn.
Tot vlug, Rob M

Arie en Tineke
Geplaatst op: 09-03-2008 21:44
Zo, wat en dag! Proefloop vanaf Antwerpen met de gehele dag regen! Maar wat een teamspirit! Voor elkaar, met elkaar en door elkaar! En dat met 9 nieuwe Teamfun4lifers, KLASSE. Catering, chauffeurs, fietsers, lopers masseurs, het klopte perfect. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en inzet.(En Jeroen heeft in het donker de spanbandjes gevonden!) Tot de volgende bijeenkomst!

1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10

Roparun 2018 start over

0dagen
0uur
0minuten
0seconden
Bron: Stichting Roparun www.roparun.nl

Onze sponsors






















Nieuw bericht voor TeamFun4Life
Naam:
Email:
P.S. Je emailadres wordt niet weergegeven in het gastenboek.
Bericht:
Anti spybot vraag: